El barri de la Mina celebra aquest cap de setmana la seva Festa Major, comença divendres, 29, amb un matí dedicat als més petits. A les 11 hi ha un cercavila que sortirà del carrer Venus i a les 12 del migdia hi ha espectacle infantil seguit d’una la festa de l’escuma. Per la tarda, a dos quarts de sis (17:30h), a la placeta del carrer Garbí, hi ha música amb el grup Arte Terapia i el lliurament de premis del concurs de decoració de balcons i del de coques casolanes. La festa Major es donarà oficialment per començada desprès de pregó i el chupinazo que es farà desprès dels premis. A la nit cercavila, música i hip-hop, amb l’actuació del grup Perifèria i la gent de Batukamina.

 

Dissabte, dia 30, té un matí esportiu amb la celebració del torneig de futbol sala infantil i juvenil, que comença a les 9, a les instal•lacions del CEIP Mediterrània i l’IES Fòrum 2004, i la competició de petanca que es farà a les pistes l’avinguda Manuel Fernández Márquez. Per la tarda, a partir de les 5, hi ha activitats organitzades per algunes entitats del barri, l’Església Evangèlica a l’escola Mediterrània, Concurs d’ocells a l’associació Pajaríl, i un Bingo a partir de les 6 de la tarda al carrer Garbí. I, a la nit la festa es trasllada al carrer amb el passi del video de la festa major de l’any passat i l’actuació de l’orquestra Origen al carrer Tramuntana.

 

Diumenge, dia familiar per excel•lència, hi ha la caminada popular La Mina Camina. La sortida, des de l’ambulatori del carrer del Mar, és a dos quarts de deu del matí (9:30h). I, a les 11, al Parc del Besòs, se celebrarà la festa de clausura de la Campanya pel Civisme que hi ha hagut al barri tot aquest mes de juny. Hi haurà espectacle infantil i ball amb l’actuació del grup Sabor de Gràcia. A les dues del migdia se servirà paella per a tothom i per la tarda hi haurà més ball i berenar per a la gent gran al pati de l’escola Mediterrània.

 

El castell de focs artificials, des de la cantonada de la futura rambla de la Mina i l’avinguda Fernández Márquez, posarà fi a la Festa Major 2007 del barri de la Mina. Un barri immers en importants canvis que té la principal possibilitat de millora en la seva comunitat de veïns.

 

Descàrrega el programa d'activitats de la festa major, fent click aquí

 

Consorci del barri de la Mina
.