La Xarxa de Serveis d’Inserció Sociolaboral del Consorci va participat a la Jornada “Inserció laboral: Empreses i entitats. Parlem el mateix llenguatge” de la Xarxa de Recursos Laborals de Sant Adrià del Besòs, organitzada per l’Ajuntament.

 

 

Aquesta jornada ha fet possible obrir un espai de debat entre les entitats sociolaborals del territori i les empreses amb l'objectiu de trobar punts d'encontre i estratègies que puguin generar oportunitats d’inserció per a la població del municipi. La trobada va ser a la seu principal que la Fundació Formació i Treball té al barri de la Mina. La va inaugurar l'alcalde de Sant Adrià del Besòs, Joan Callau, que en va fer la presentació i donar entrada a l’exposició de Jordi Gusi, gerent d’ECAS.  Gusi va explicar la importància d’adaptar el llenguatge que parlem les empreses per assolir els objectius d’inserció amb èxit. A continuació es va fer una taula rodona amb empreses i entitats del territori per aprofundir en el treball compartit per a la millora de l’ocupabilitat de les persones de la població. Com a cloenda es va fer una visita per les instal·lacions de Formació i Treball, per tenir l'oportunitat de conèixer de primera mà la feina que realitzen al territori.

 

 

 

La Xarxa de Recursos Laborals de Sant Adrià , va començar a realitzar accions al 2018 amb l’objectiu de crear sinergies i estratègies comuns entre les entitats del territori i les administracions públiques que donem servei d’orientació sociolaboral a la població del municipi.

Consorci del barri de la Mina