1El passat dimecres 30 de juny, persones participants dels serveis Avança i Situa’t de la Xarxa d’Inserció Sociolaboral del Consorci, van realitzar una visita a l’empresa Decahtlon per conèixer el seu funcionament, missió i valors envers la Responsabilitat Social Corporativa.

 

Aquesta activitat es va realitzar gràcies a la col·laboració del Situa’t amb l’empresa social sense ànim de lucre Sport2live, que a través de l’activitat física, l’exercici i l’esport, treballa processos de rehabilitació i recuperació de persones en risc d’exclusió social.

 4

La jornada va tenir dues parts diferenciades; una visita per la botiga, per conèixer el funcionament de Decahtlon, tasques a realitzar a les diferents seccions, junt amb la identificació dels valors, missió i objectiu de l’empresa. I l’altre, les persones participants també es van beneficiar de fer un primer contacte amb l’empresa, a mode d’entrevista de selecció, donant a conèixer la seva candidatura per a possibles futures contractacions en els diferents establiments distribuïts al llarg de Catalunya, sobretot a l’àrea metropolitana.

23 

És important remarcar que aquesta sortida, sumada a la possible contractació, faciliten treballar amb les persones participants diferents competències, com la preparació d’entrevistes, orientació i utilització de la xarxa pública de transport, la puntualitat, la presència en un context laboral, actitud alhora de buscar feina, entre altres; amb la finalitat de millorar l’ocupabilitat de les persones usuàries dels serveis de la Xarxa Sociolaboral que estan en recerca activa de feina.

Consorci del barri de la Mina