Potser vam arribar a ser prop del miler de persones a la Festa Popular de benvinguda del Campus Diagonal-Besòs que es va celebrar aquest dijous a la plaça Can Llima del recinte universitari. El cas és que la fideuà que es va servir, calculada per a 700 persones, va fer curt.

 

 

Hi van participar veïns que al llarg dels anys han viscut un munt de canvis al barri, les entitats i els serveis que treballen a la zona, i els estudiants i professors de la Universitat Politècnica de Catalunya inaugurada aquest curs.

 

  

  


Contactes per al treball en xarxa
Al porxo de la plaça s’hi van instal·lar els estands informatius de les diverses entitats que van facilitar l’intercanvi i converses sobre possibles col·laboracions entre elles, per ampliar el treball en xarxa i la suma de sinergies que es vol aprofitar amb l’arribada de la universitat a Sant Adrià. El Consorci de la Mina també va ser-hi per donar a conèixer el Pla de Transformació del barri i el seu Pla d’Actuació Social des del qual, a través de diversos projectes, adreçats a col·lectius específics, treballa en l’àmbit de la inserció sociolaboral i la col·laboració del teixit empresarial, la formació dels joves, l’atenció a les famílies, i la millora de la convivència i el civisme. El Projecte Educatiu del Barri de la Mina (pebMINA), del qual formen part les entitats i serveis de l’àmbit infantil i juvenil, entre elles el Consorci amb La Capsa dels Jocs i Espai Jove, va aprofitar la mostra d’entitats per estrenar el seu logo i presentar la reestructuració iniciada el curs passat que té per objectiu fer més eficient el treball en xarxa i l’organització de la vida comunitària al barri.


El grup Aire i el DJ Knight van amenitzar la festa des de l’escenari i el Restaurant D’ins de l’Escola d’hostaleria i restauració de la Fundació Formació i Treball, que s'ha fet càrrec de portar la cafeteria del nou Campus, va preparar la fideuà popular en una gran cassola al mig de la plaça.

 

        

        

Consorci del barri de la Mina