L’Associació de Comerciants de la Mina celebra aquest divendres, 15 de desembre, la Festa del Comerç per Nadal que tindrà lloc a l’Espai Cultural Font de la Mina a partir de les 5 de la tarda. És oberta a tothom.

 

 

 

Podeu venir tota la família. Hi ha preparat un taller de manualitats per fer ornaments de Nadal, organitzat per La Capsa dels Jocs, i la Asociació de Comerciants convida a berenar xocolata calenta amb melindros. Després, el programa inclou una representació de teatre musical i un espectacle de ball amb la companyia “Retaila jove”, gràcies a la col·laboració de l’Escola de dansa Olga del barri Besòs.

Els comerciants han organitzat per aquesta edició el Primer Concurs de dolços, també obert a la participació de tothom, per posar a prova les nostres habilitats pastisseres. Així que durant la Festa del Comerç es donaran els premis del concurs de postres i els premis del X Concurs de decoració d’aparadors que aquest matí ha atorgat el jurat, després de visitar els comerços que hi han participat. A més, aquest any s’hi ha afegit el premi al relleu generacional que l’Associació ha decidit donar a dos negocis de llarga tradició al barri, Ultramarins Leonor del passeig Camarón i Verduleria Lolita del carrer Ponent.

Per als més petits es farà cagar el tió que portarà regals per a la quitxalla i s’espera la visita del Pare Noel acompanyat del seu ren per repartir caramels. L'Espai Cultural és al carrer Ponent, 21 (biblioteca).

 

Consorci del barri de la Mina