Atenció ciutadana

Atenció presencial sense necessitat de cita prèvia:
De dilluns a dijous de 08:30h a 14:00h, tardes de 15:00 a 17:00 i divendres de 08:30h a 13:30h
Telèfon de contacte: 934620020
Correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 

Més de 300 persones de totes les edats van participar ahir a la rua de Carnaval del barri de la Mina. Enguany la festa de la disbauxa que ens porta el rei Carnestoltes ha posat el focus en la natura, denunciant la contaminació, la pol·lució i les deixalles, i reivindicant la necessitat de tenir-ne cura entre tots plegats.

 

 

Les diverses comparses representaven ecosistemes i paisatges, des del mar a la selva passant per les muntanyes. S'hi va poder veure una bona colla d'animals, moltes varietats d'insectes, tigres i lleons, peixos i vaques. Tots en perfecta harmonia al so del grup Batubaroa que obria la cercavila amb el tronar dels seus timbals i platerets. La música, la brillantor de les disfresses i els globus de colors van transforma la ciutat per unes hores. Convocats per les organitzacions que formen el Projecte Educatiu  de la Mina (pebMINA), les entitats i associacions de la Mina, juntament amb el veïnat que s'hi va anar sumant al pas de la rua, van recórrer els principals carrers, rambles i avingudes des del passeig Camaron fins al Campus de la Universitat Politècnica, on la festa va acabar amb una xocolatada popular a càrrec de la Fundació b-TEC i la Fundació Formació i Treball.

 

 

 

 

  

 

Consorci del barri de la Mina