Atenció ciutadana

Atenció presencial sense necessitat de cita prèvia:
De dilluns a dijous de 08:30h a 14:00h, tardes de 15:00 a 17:00 i divendres de 08:30h a 13:30h
Telèfon de contacte: 934620020
Correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 

Els estudiants de, Howest, Universitat de Bruges que estan acabant la carrera de Treball Social visiten la Mina el dia 26 de abril per conèixer el nostre barri, i el Pla de transformació del Barri de la Mina.

 

 

 

Els tècnics del Consorci organitzen una presentació al Espai Cutural Font de la Mina on expliquen, amb el suport d’imatges d’arxiu, com es va crear el barri, i com van ser els seus primers anys de convivència, la creació del Pla de Transformació de la Mina i El Consorci del Barri de la Mina.

Els estudiants s’interessen per com s’ha desenvolupat i en que consisteix aquest Pla de transformació i manifesten un gran interès en conèixer l’impacte que ha tingut sobre la població i si aquesta a tingut l’oportunitat de participar a totes aquestes actuacions i canvis que s’han donat al barri.

Acabem la presentació fent una volta per La Mina perque coneguin de primera ma totes les actuacions que s’han i s’estan fent al nostre territori així cóm els diferents projectes del Consorci.

Des de aquí aprofitem per donar les gracies a la universitat Howest per donar-nos l’oportunitat d’explicar i donar a conèixer la nostra historia, el nostre barri i la nostra feina.

Consorci del barri de la Mina