El dijous 26 de maig, dintre del marc de la Setmana Cultural de la Mina, el servei de Prospecció del Consorci del barri de la Mina amb la col·laboració de la Fundació Adecco organitzen el taller "Què els hi agrada a les empreses i que no?" Processos de selecció.

 

 

 

El Consultor d'Integració i Inclusió de la Fundació Adecco, Joel Alejo, dóna el punt de vista de l'empresa a l'hora de realitzar un procés de selecció, responent a la pregunta que dóna nom al taller" Què els hi agrada a les empreses i que no".

A aquesta sessió aprenem de forma, dinàmica i col·laborativa, com ens hem de presentar i preparar un procés de selecció, com ha de ser la comunicació i imatge personal, i quines són les competències que busquen les empreses a l'hora de seleccionar als candidats. També ens exposa les errades més comunes, dels candidats, que es troben les empreses a les entrevistes.

 

Tot el taller es va desenvolupar de forma dinàmica i participativa. Tant les persones assistents com els tècnics de la Xarxa Sociolaboral del Consorci del barri de la Mina vàrem poder preguntar i aportar els nostres punts de vista i experiències al món laboral, fent que la sessió a part de didàctica fos molt entretinguda.

Aprofitant aquesta plataforma volem donar les gràcies a Fundació Adecco i especialment al Joel Alejo, la seva participació i bona disposició a l'hora de col·laborar amb nosaltres i oferir-se a realitzar aquesta xerrada, que va ser tan profitosa per les persones assistents.

Consorci del barri de la Mina