El passat dimarts 28 de febrer, el servei Situa’t va fer una sortida al cinema, concretament, als multi cinemes del centre comercial SPLAU, a Cornellà de Llobregat. Situa't pertany a la Xarxa de serveis d’inserció sociolaboral del Consorci del barri de la Mina.

 

 

Amb aquesta activitat es pretenien tres objectius principals: fomentar, mitjançant l’assemblea, la participació activa i la decisió conjunta per tal d’escollir un lloc per visitar i la pel·lícula en qüestió; oferir a les persones participants de Situa’t activitats socioeducatives per conèixer i experimentar espais d’oci alternatius; i desenvolupar habilitats grupals tant comunicatives, personals i d’interacció social.

 

 

 

La sortida, tal com dèiem, va ser escollida de mutu acord pel grup de persones que participen diàriament a l’aula taller prelaboral del servei. Per molts, era la primera vegada que anaven al cinema i va ser una jornada molt positiva. Hi anaven amb molta il·lusió i tothom va gaudir d’una activitat lúdica i viure una experiència d’allò més enriquidora. La pel·lícula escollida va ser “El Gato con Botas: El último deseo”. El film, transmet el missatge de valorar el present i donar-li major importància a les coses que de veritat importen.

Consorci del barri de la Mina