Xarxa de Serveis d’Inserció Sociolaboral del Consorci del barri de la Mina
de l’1 al 24 de maig de 2008

 Cartell Anunciador

 

És una activitat de sensibilització sobre les competències personals que tenim i que podem aplicar al món

laboral. És oberta a totes les persones amb edat laboral que vulguin, a partir de les seves experiències personals, elaborar-se el propi currículum vitae.

 

 

Amb el  motiu del Dia de la Dona, d’enguany, els tècnics i tècniques de la Xarxa de Serveis d’Inserció Sociolaboral del Consorci del barri de La Mina, comencem a treballar la idea de descobrir a la gent del barri diferents aspectes del món laboral: les seves potencialitats i competències com treballador/treballadores, fins i tot dels/de les que mai han treballat, les possibilitats d’incorporar-se a un mercat laboral difícil com l’actual i el fet que, desde la xarxa laboral, creiem que tots tenim oportunitats en el món del treball.

 

 

 

Cartell Anunciador

 

Hem volgut donar-li forma de campanya de sensibilització i convidem a la gent del barri a imaginar-elaborar un currículum vitae (CV), personalitzat, amb l’objectiu que les oportunitats de formació, les experiències i ocupacions habituals en la nostra comunitat es transformin en una eina visible per la recerca de feina.

 

L’1 de Maig van sortir al carrer diferents tipus de cartells: pòsters amb exemples del que podria ser el CV d’un veí de la Mina. Des dels diferents serveis de la xarxa, articulats des del el SIOL, oferim a qualsevol persona que l’interessi elaborar el seu propi pòster (mateix format que el del carrer), recollint en aquest la utilitat de la seva experiència de vida i les possibilitats de formació i treball que la xarxa ofereix.

Esperem que us animeu a participar i passeu pels nostres serveis o a l’estand, que la Xarxa laboral tindrà en la Mostra d’entitats de la Setmana Cultural. Durant aquest mes podrem trobar cartells de tots vosaltres als nostres carrers,…… com a exemple que TOTS CONTEM  al mercat de  treball.

 

pdf Llistat de serveis de la Xarxa

pdf Pòster CV per omplir - Dona

pdf Pòster CV per omplir - Home

Consorci del barri de la Mina
.