Atenció ciutadana

Atenció presencial sense necessitat de cita prèvia:
De dilluns a dijous de 09:00h a 14:00h i de 15:00 a 17:00h, divendres de 09:00h a 13:30h
Telèfon de contacte: 934620020
Correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 

La Xarxa de Serveis d’Inserció Sociolaboral del Consorci, comença l’any amb la primera reunió de treball, acollits per SURT, Fundació de Dones, fundació privada, entitat que gestiona el Servei de la Xarxa: ITINERARIS D’INSERCIÓ PER A DONES.

.

 

 

 

Acollits per Xesca Muñoz, coordinadora del projecte de la Mina d’Itineraris d’Inserció per a dones, i convidada en aquesta trobada de la Xarxa, va fer una breu explicació de les àrees d’intervenció que té l’entitat, que van més enllà de l’atenció directa: participació en l’empresa d’inserció RAVALTEXT, integrant de la cooperativa NORAI que gestiona el restaurant del Museu Marítim, el servei de càtering, consultoria per a empreses, formació de formadors, investigació i innovació. SURT neix l’any 1993 per donar resposta a les necessitats de les dones en risc d’exclusió i esdevé un referent en l’àmbit de la inserció i formació sociolaboral.

En aquesta primera trobada de la Xarxa Laboral, com és habitual, es tractaren temes relacionats amb el treball en xarxa i la coordinació, tant interna com externa, dos elements que, junt amb la intervenció de proximitat al territori, són els punts claus d’una atenció individualitzada, coordinada i integral, tot optimitzant els recursos que, en el context socioeconòmic actual, són escassos.

Amb l’exposició de la finalitat i metodologia de la Xarxa de Serveis d’Inserció Sociolaboral del Consorci, en aquesta sessió de treball, es va tancar el cicle Metodologies d’Intervenció en col·lectius en risc d’exclusió de presentacions que cada servei, durant el 2010, va exposar a la Xarxa (missió, destinataris, objectius, i metodologia). Presentant, també, el nou panorama de la Xarxa en aquesta etapa del Consorci, propiciada per l’Acord de Govern del 23 de novembre de 2010, prorrogant el Pla de Transformació de la Mina fins al 2015. Així mateix es va revisar i debatre els protocols d’actuació de la Xarxa, que durant el 2010 havien tingut canvis, lliurant un recull de l’evolució d’aquests canvis, propiciat pel dinamisme que té la xarxa durant l’any adaptant els procediments a les necessitats que van sorgint al llarg de l’any.

DESCARREGAR CARTELL DESCRIPCIÓ PROJECTES  XARXA

Consorci del barri de la Mina