Atenció ciutadana

Atenció presencial sense necessitat de cita prèvia:
De dilluns a dijous de 08:30h a 14:00h, tardes de 15:00 a 17:00 i divendres de 08:30h a 13:30h
Telèfon de contacte: 934620020
Correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 

Des d'avui dijous, 19 d'abril, i fins dimecres, dia 25, hi ha celebracions del dia de Sant Jordi al barri de la Mina, organitzades per les seves entitats i serveis.

 

.

Aquest dijous, a partir de les 5 de la tarda, comença l'acte festiu de preentació del nom que s'ha triat per a la ludoteca del barri, a partir de la proposta popular de fins a 40 noms. Un jurat representatiu, composat per mestres, educadors, i pares i mares, s'ha decidit finalment per Ludoteca Toc-Toc.

La festa, amb l'actuació de pallassos, exhibició de globoflexia, música i berenar per a tothom, serà al pati de l'escola, CEIP Mediterrània, entrant per la porta de l'avinguda Manuel Fernández Márquez.

 

A l'institut IES Fòrum 2004, on hi teneu la seu l'equip de Zona Jove, tots aquests dies hi haurà un drac que demana aportacions de fotos, escrits, dibuixos i qualsevol altra mostra d'expressió. Sota la crida"Vine a matar el drac", finalment, dimecres 25, es veurà complida la llegenda del cavaller Sant Jordi derrotant la fera que treu foc pels queixals. Hi ha sorpresa per a tothom que s'atreveixi a acostar-se al drac!

 

Diumenge, 22, es dia de roses i desitjos al Parc del Besòs. Des de les 12 del migdia i fins a dos quarts de dues, s'ha organitzatr un taller de roses i formulació de distjos. Es farà davatn la Capsa dels Jocs, el servei familiar que presta jocs i joguines per jugar dins el recinte del parc.

 

Per dilluns, dia de Sant Jordi, 23 d'abril, El Local, centre sociosanitari que atén a la població drogdependent, convida tothom al pastis de pensaments que estan fent aquests dies. Es traacta d'una exposició de poemes, pensaments i reflexions del usuaris del centre que expressen la vida sota cirumstàncies difícils. Parlen de pensaments universals, com la tristesa o la soledatat, l'angoixa o la sensació que provoca la pluja. Entre les 3 de la tarda i dos quarts de cinc, es podr+a visitar l'exposició, llegir els poemes, i , tot fent un cafè, servir-se un tros d'alguns dels pastissos  que han fet els professioansl del centre.

 

Aquesta mateixa tarda, del dia de Sant Jordi, a dos quarts de sis de la tarda, la Capsa dels Jocs ha organitzat un conta contes, convidant a tothom a que s'animi a explicar un conte als nens i nenes que habitalment es concentren al voltant de la ozna de jocs del parc del Besòs.

 

I, allargant un pèl més la celebració del patró de Catalunya, el grup Les dones Iris, faran una trobada-recital de poesies, oberta a tothom, l'endemà de Sant Jordi. Compten amb la col·laboració de l'actor i director de tetare, Màrius Hernández, l'actriu, Maria Lanau, i del jove escriptor del barri, Josep Maria Galiano, llicenciat en Filosofia, que amb el seu propi esforç a publicat "Holocausto sexual", un llibre crític amb el turisme sexual.

El recital de poesies, acompanyat de cafè i dolços, serà al Casal Cívic del barri, enter les 3 i les 5 de la tarda.