Atenció ciutadana

Atenció presencial sense necessitat de cita prèvia:
De dilluns a dijous de 08:30h a 14:00h, tardes de 15:00 a 17:00 i divendres de 08:30h a 13:30h
Telèfon de contacte: 934620020
Correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 

CONCILIACIÓ DE LA VIDA FAMLIAR I LABORAL

Àmbit directament lligat al de la inserció sociolaboral, especialment pel que fa a l'ocupació femenina, per facilitar-ne l'accés cobrint les necessitats de cura dels infants, oferint un temps de lleure educatiu pel petits i formatiu per a pares i mares. A través del joc i la joguina es fomenten els vincles familiars i de relació entre l'adult i l'infant, a l'hora que serveix per prevenir i actuar davant possibles patologies o problemàtiques socioeconòmiques dins l'àmbit familiar.

La Capsa dels Jocs

Espai lúdic familiar
Compleix una doble funció. D'una banda, promou la imatge del Parc del Besòs, on està ubicat aquest servei, d'espai adient pel lleure i la convivència ciutadana, integrat en el conjunt de l'oferta d'activitats per la comunitat de la Mina i el seu entorn proper. I, per altra, ofereix un espai de gaudi educatiu per als infants i les seves famílies que poden fer ús de les joguines que hi ha a La Capsa dels Jocs mentre són al parc. D'aquesta manera aprenen a respectar i compartir el material, a més, de poder participar com a família de les activitats que s'organitzen regularment (tallers diversos, jocs col.lectius, conta contes ...). La Capsa fa també una funció social de detecció preventiva, en xarxa amb la resta de serveis del territori, acollint, donant suport i informant a les famílies de tot allò que pot ser del seu interès, especialment per a l'autogestió d'iniciatives de caire lúdic per a les famílies.

HORARI

MATINS (Tot l'any)
Dissabte i diumenge: 11h a 14h

TARDES
Primavera (març-juny): 16h a 19:30h
Estiu (vacances escolars): 17h a 20h.
Tardor (setembre - octubre): 16h a 19:30h
Hivern: (novembre - febrer): 16h a 18:30h

Parc del Besòs
C/ Cristòfol de Moura (davant Comissaria dels Mossos d'Esquadra)
08930 Sant Adrià de Besòs
TRAM T5-T6: Parada Parc del Besòs
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
tel.: 610 78 11 70