Atenció ciutadana

Atenció presencial sense necessitat de cita prèvia:
De dilluns a dijous de 09:00h a 14:00h i de 15:00 a 17:00h, divendres de 09:00h a 13:30h
Telèfon de contacte: 934620020
Correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 

SUPORT SOCIAL I EDUCATIU

La diversitat socioeconòmica, cultural i generacional de la població del barri de la Mina fa necessari mantenir les actuacions educatives, culturals, sanitàries i socials que garanteixen qualitat i eficiència amb el suport dels serveis que l'atenen. Tres programes del Consorci estan orientats a aquesta finalitat.

Espai Jove

Dinamització juvenil
S'adreça al conjunt dels joves de la Mina d'edats compreses entre els 12 i els 20 anys per oferir-los propostes d'activitats sociculturals i socioeducatives per al temps de lleure orientades a fomentar la seva participació activa en la transformació del barri. Permet conèixer la realitat juvenil i connectar, a través de punts d'informació, amb grups, entitats i instituts de secundària per d'arribar al col.lectiu i motivar la seva implicació. El treball va dirigit a educar en l'autogestió i el desenvolupament d'iniciatives engegades pels propis joves i s'adapta en funció dels seus interessos i necessitats. A l'hora que participa de la vida sociocultural col.lectiva en coordinació amb la resta de les entitats i serveis.

Casal Cívic la Mina
C/ Ponent, 37
08930 Sant Adrià de Besòs
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
tel.: 697 22 60 82

Asun Vakerl Thaj Arakhel (escoltar, parlar i descobrir)

Integració del poble gitano
Projecte d'educació social ubicat a l'Institut Fòrum 2004 del barri de la Mina i adreçat als alumnes dels dos primers cursos de secundària. L'objectiu és despertar en els nois i noies els valors democràtics, el respecte pels drets humans i la sensibilitat per la sostenibilitat dels recursos, a partir d'un treball d'introspecció sobre la base de la cultura del poble gitano i treballant coordinadament amb l'equip docent del centre des de la interdisciplinarietat. Aquesta actuació tutoritzada promou la relació dels joves amb el seu barri i l'entorn proper a través d'una programació continuada de visites i intercanvis. 

Institut Fòrum 2004
C/ Ramon Llull, 450
08930 Sant Adrià de Besòs
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
tel.: 93 462 00 20

Subvenció genèrica

Suport tècnic i econòmic a les entitats
El Consorci fa una convocatòria anual per atorgar subvencions a les entitats sense ànim de lucre legalment constituïdes del barri de la Mina per contribuir al finançament de les seves actuacions cíviques, socials, educatives, culturals i lúdiques. L'objectiu és millorar la qualitat de vida de la comunitat, prevenint l'exclusió social, promocionant la igualtat d'oportunitats d'infants, joves i adults, i contribuir al desenvolupament humà i comunitari amb el reforç de les habilitats personals i socials. Utilitzant les eines de la convivència, la comunicació i les relacions socials.