URBAN II es una Iniciativa ComunitÓria finanšada pel fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) per a la regeneraciˇ econ˛mica i social de zones urbanes en crisis. L'objectiu del FEDER Ús contribuir a la reducciˇ de les diferŔncies de desenvolupament i nivell de vida entre les diferents regions i a la reducciˇ del retard de les regions menys afavorides.

Per al compliment d'aquests objectius, s'ha establert reglamentÓriament la participaciˇ del FEDER en el desenvolupament de la Iniciativa ComunitÓria URBAN, per a la revitalitzaciˇ econ˛mica i social de les ciutats i de les perifŔries urbanes en crisis amb vista a promoure un desenvolupament urbÓ sostenible.

Les caracterÝstiques i condicions urbanÝstiques, econ˛miques i socials del barri de la Mina converteixen aquesta Órea geogrÓfica en una candidata "natural" a les actuacions cofinanšades per la Iniciativa ComunitÓria URBAN.

El Programa d'Iniciativa ComunitÓria URBAN II de Sant AdriÓ de Bes˛s ha contribu´t al pla d'actuaciˇ aprovat per la Comissiˇ Europea per al foment d'un desenvolupament urbÓ sostenible a Sant AdriÓ de Bes˛s mitjanšant la intervenciˇ prioritÓria a la Mina.La Iniciativa ComunitÓria Urban II

El PIC Urban II SAB

Novetats

Abstract english

Résumé français