Atenció ciutadana

Atenció presencial sense necessitat de cita prèvia:
De dilluns a dijous de 08:30h a 14:00h, tardes de 15:00 a 17:00 i divendres de 08:30h a 13:30h
Telèfon de contacte: 934620020
Correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 

"La il•lusió per la nova Mina centra la XVI Setmana Cultural del barri..."
.

 

Avui comença la XVI Setmana Cultural del barri de la Mina que en aquesta nova edició gira entorn la il•lusió que genera sentir-se en la recta final del profund procés de canvi del barri. Es tracta de celebrar col•lectivament la il•lusió pels nous equipaments, la biblioteca i el polisportiu, que ben aviat es posaran en marxa; els nous habitatges que, a finals d’aquest any, començaran a edificar-se i els nous veïns que arribaran; el campus universitari que aportarà gent jove, i la connexió del barri amb el seu entorn immediat i el nou barri de la Catalana que està iniciant el seu procés de transformació.

 

Aquesta tarda a 2/4 de 6 el cercavila encapçalat pel grup Batukamina donarà el tret de sortida d’una setmana que, fins diumenge, es viurà principalment als carrers del barri gaudint d’un espai públic reivindicat pels veïns i al Parc del Besòs recuperat com a lloc d’esbarjo comú.

 

La Setmana Cultural de la Mina és l’esdeveniment més important del barri al llarg de l’any, fruit d’un projecte compartit que busca l’intercanvi i el mutu coneixement de les entitats, serveis, i veïns i veïnes del barri. És doncs, una trobada cultural i cívica que va néixer de la necessitat i el desig de les entitats i serveis que hi treballen d’explicar, de manera festiva, a la comunitat de veïns del barri, la tasca que hi desenvolupen, i a l’hora millorar el coneixement mutu.

 

La setmana està farcida d’activitats lúdiques, culturals i esportives per a totes les edats, i els dos moments àlgids seran el sopar d’entitats i veïns organitzat per divendres a la nit que es farà al col•legi Mediterrània i la Mostra d’entitats que tindrà lloc dissabte al matí al parc del Besòs. La Mostra i exposició de projectes presenta el treball social i educatiu quotidià que fan les entitats i serveis a la Mina i promou la participació de la seva gent.

 

Cinema, teatre, gimkanes, espectacles infantils, tallers per totes les edats, competicions esportives d’allò més diverses, concerts, fotografia, contacontes, dies de portes obertes, caminades; tot plegat forma part del programa d’actes d’aquesta d’una setmana festivoreivindicativa i oberta, que aquest any arriba a la seva setzena edició que convida a la convivència i l’intercanvi de tot un barri que se sent il•lusionat per un futur que es presenta nou i engrescador.

 

<<Díptic setmana cultural>>

 

Consorci del barri de la Mina