Actualment, utilitzem l’Smartphone en moltes situacions del nostre dia a dia, tenint en compte que existeixen diferents aplicacions mòbils per a un munt de coses. Des d’organitzar la nostra vida amb les agendes digitals d’aquests telèfons intel·ligents fins a trobar com arribar a un determinat lloc.

 

 

L’àmbit de la recerca de feina no s’ha volgut quedar enrere i també puja al carro de les noves tecnologies de la informació i la comunicació. Les APPs (aplicacions) de recerca de feina són una eina que es consolida com a punt de trobada a les xarxes entre l’oferta laboral que fan les empreses i la demanda d’ocupació per part de la població activa. Portals webs més coneguts i molt utilitzats com Infojobs o CornerJob, conviuen amb altres aplicacions més noves com Job Today. Fins i tot, el portal cercador de feina del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), Feina Activa, s’han convertit en APPs on l’oportunitat de trobar feina està a un clic del nostre mòbil.

Per aquest motiu, el Club de Feina, servei de la Xarxa d’ Inserció Sociolaboral del Consorci, ofereix per a la població del barri una sèrie de tallers grupals i/o sessions individuals on es donen a conèixer les tendències actuals en l’ús del mòbil per a la recerca de feina. És un servei adreçat a les persones en situació d’atur o a aquelles que volen canviar de feina, a les que s’ofereix un lloc de trobada on s’hi faciliten eines i recursos necessaris per millorar la tasca de trobar un treball. En aquests tallers que s’organitzen, s’explica quines són les aplicacions més utilitzades, com registrar-s'hi per esdevenir-ne usuari i el seu funcionament. Consells molt útils de com fer-les servir de la manera més adequada per optimitzar-ne les prestacions, amb el suport d’un equip professional d’orientació laboral.

 

 

 

Per a més informació:
C/ d’Orient, 15, baixos, 1
08930 Sant Adrià de Besòs
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Tel.: 93 462 25 26

Consorci del barri de la Mina