Aquest 2021 tornem a trobar-nos en la XXXI Setmana Cultural, una setmana plena d'activitats que arrancarà el dilluns 23 de maig a les 12.30h. a l'Espai font de la Mina amb una exposició fotogràfica de la cursa "La Milla de la Mina", a càrrec de l'Institut Escola la Mina.

 

 

 

 

 

Ja a la tarda tenim cinc activitats diferents on escollir. A les 17.00 "Robòtica al Carrer" organitzat pel Punt Omnia - PES la Mina i el Casal dels Infants. A les 17.45h, la Plataforma d’Entitats i Associacions de Veïns i Veïnes del barri de La Mina a càrrec de Carmen Galindo i Josep Maria Montferrer, inaugurarà la setmana amb el Pregó de La Setmana Cultural. A continuació, l’Associació de Comerciants tenen programada la xerrada "El comerç com a experiència de vida".

A les 18.30h. podem gaudir de la mostra de dansa espanyola i contemporània de "Retahila de Somnis". I per reposar forces, després de totes aquestes activitats a les 19.00h s'ofereix un Berenar Popular.

El dimarts 24 comencem el dia amb esport a la plaça Maria Àngels Rosell Simplicio, "La Mina s'activa" de la mà del CAP de la Mina que proposa activitat física de 9 a 10 del mati, per enllaçar amb els "Tastets de Salut" organitzat pel programa d'Inserció Sociolaboral Accés del Consorci del barri de la Mina i la Taula de Salut Mental de Sant Adrià de Besòs. Tothom podrà apropar-se al Casal Cívic la Mina i participar d’aquests tastets: cuina creativa, mural les Meves, taller de relaxació i altre de percussió musical.

Per la tarda, reprenem l’activitat a l’ Espai Cultural Font de la Mina a partir de les 16h amb "¿Cómo nos cuentan el cuento? Una mirada hacia el medioambiente", presentat per l'Alex Ovejero d'Airenet; i a les 17.30h amb una xerrada i taula redona "L'evolució històrica del Barri de la Mina" a càrrec de Josep Maria Montferrer de l'Arxiu Històric de la Mina i el Camp de la Bota. Per finalitzar el dia, Berenar Popular a les 18.30h.

El dimecres 25 es el torn de La Mostra d'Entitats del barri, que tindrà lloc a la plaça Maria Àngels Rosell Simplicio, i on podreu trobar a les diferents entitats i associacions del territori, a més de participar en les diferents activitats organitzades i gaudir d’un espai enriquidor on compartir experiències.

El dijous a l'Espai Cultural Font de la Mina d’11 a 13, el Servei de Prospecció d’Empreses del Consorci porta al barri al sector empresarial. A través de la Xerrada “Què cerquen les empreses i què no?” podrem conèixer de primera mà que requisits imprescindibles busquen les empreses en les persones candidates.

Per la tarda, a partir de les 18h comença la música amb l’actuació "D'aquí i d'allà" Ensable de Guitarras a càrrec de l'Escola Municipal de Música Benet Bails; i seguidament la "Jam Jove", Jam session acústica de la mà de l'Espai Jove la Mina. I per finalitzar tornarem a gaudir d’un berenar popular.

El Sopar d'Entitats es durà a terme a l'Espai Cultural Font de la Mina a partir de les 21.00h. del divendres i vindrà acompanyat d’ambientació musical i DJ.

La Setmana Cultural de la Mina posarà el seu punt final el dissabte amb tres activitats: "Cartografia sensible, Els Feminismes del barri de la Mina" on es parlarà del paper de les dones a la transformació del barri de la Mina a càrrec de desdelamina.net; animació infantil i jocs al carrer organitzat per l'Ajuntament de Sant Adrià de Besòs i "24h. de Futbol" organitzat per CF Tramuntana.


Us esperem a les diferents activitats per compartir i gaudir de la vida comunitària del barri de la Mina!!

Consorci del barri de la Mina