Imagen1.pngUn estiu més l’Espai Jove de La Mina, servei socioeducatiu del Consorci per a joves d’entre 12 i 20 anys, ha organitzat un Casal que tindrà lloc del 27 de juny fins al 22 de juliol, en horari de matí, entre les 9 i les 14 hores, tot i que aquest pot variar una mica en funció de l’horari d’entrada a les activitats programades.

 

Aquest any, la programació està adaptada en funció dels grups que s’han organitzat durant el curs i donant resposta a les inquietuds i interessos dels i les joves participants

Durant les tres primeres setmanes, de dilluns a dijous, la programació del Casal d’Estiu respon a les demandes de les joves participants, amb activitats per refrescar aquest dies de calor: visites a la platja i piscines, activitats com el pàdel surf i una sortida a “Illa Fantasia”, com la sortida estrella d’aquest estiu.

Imagen2.png

L’ultima setmana del Casal es el torn per als joves. Aquesta setmana podran gaudir d’un bateig de submarinisme, gràcies a la col·laboració del Club de Submarinisme sense ànim de lucre Saita Diving, sortides a la platja i piscina i la visita a “Water World”.

I els divendres es el dia per als mes grans de l’Espai Jove, que continuaran amb l’activitat de Basket al Pavelló Olímpic Municipal La Mina acompanyats de l’equip del servei, gaudint de l’esport com eina socialitzadora i saludable.

Consorci del barri de la Mina