Ja fa uns dies que tenim els llums de Nadal il·luminant de nit els carrers del barri i aquesta tarda estrenem el programa d’activitats nadalenques d’enguany amb la festa organitzada per les entitats veïnals. Comença a les cinc de la tarda i tindrà lloc a la sala Pinòs-Miralles de l’Espai Cultural Font de la Mina (c/ Ponent, 21).

 

 

L’Associació Veïnal i la de les Dones Adrianes han convidat el Pare Noel que vindrà amb un sac ple de caramels per a tota la mainada que hi participi. I han portat el Tió de Nadal assegurant que està disposat a cagar regals per a tothom que li doni un bon cop de bastó al so de la seva cançó. En el marc de la festa es farà el lliurament dels premis del XIV Concurs d’Aparadors, organitzat per l’Associació de Comerciants i del de Decoració d'Entrades, organitzat pel servei del Consorci que fa el Suport i Mediació a les Comunitats d’Escala. Aquesta setmana han passat els respectius jurats a visitar totes les instal·lacions i han deliberat per triar les tres guanyadores de cada categoria, que donaran a conèixer aquesta tarda.

 

  

 

 

A les sis de la tarda està previst que comenci l’espectacle “El Guardià dels Jocs” a càrrec de la companyia d’animació Tager, que ve convidada per la Plataforma veïnal i d’Entitats, que a continuació oferirà una xocolatada popular amb melindros.

El Nadal dels socioeducatius del Consorci

Dilluns, dia 19, per la tarda els serveis socioeducatius del Consorci també celebren el Nadal amb una festa comunitària al parc del Besòs. Hi haurà activitats diverses: taller dels desitjos de Nadal, que després es penjaran a l’arbre que s’ha construït íntegrament amb material reciclat. Amb rotlles de cartró recollits gràcies a la col·laboració de molta gent. Aquesta iniciativa de la Capsa dels Jocs ha volgut aprofitar per fer pedagogia de la importància d’aplicar la regla de les 3R: Reciclar, Reutilitzar i Reduir tant com es pugui per evitar llençar. Fem Família prepararà els seus desitjos per posar a l’arbre amb una bona dosi de purpurina brillant molt nadalenca. Per la seva banda, Espai Jove amb el seu grup de noies i nois estaran al capdavant del taller de maquillatge de fantasia, del que ja en són experts. I per entrar en calor hi haurà xocolata calenta amb melindros per sucar.

Més propostes per les Festes

La biblioteca Font de la Mina ha organitzat un Karaoke Nadalenc per dimecres 21, obert a tothom i funcionarà matí i tarda. Us hi esperen. I, com és tradició a la Mina l’Associació de Dones Adrianes prepararà l’Escudella Popular, dijous 22. La cuinen al carrer davant la seu de l’entitat al número 12 del carrer del Mar i cap quarts de dues començaran a servir-la a tothom que s’hi acosti.

 

  

 

 

 

 

 

I, pel que fa al conjunt del municipi, aquests dies hi trobareu tallers, espectacles i concerts. Com cada any una nova edició del Saló Infantil i Juvenil Adrilàndia, que enguany es farà els dies 3 i 4 de gener, tot esperant la cavalcada de l’endemà, la nit de Reis.

Bones Festes de Nadal

Consorci del barri de la Mina