Atenció ciutadana

Atenció presencial sense necessitat de cita prèvia:
De dilluns a dijous de 08:30h a 14:00h, tardes de 15:00 a 17:00 i divendres de 08:30h a 13:30h
Telèfon de contacte: 934620020
Correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 

Uncategorised

La Xarxa de serveis sociolaborals del Consorci organitza un Speed Job Dating per a les persones que segueixen itineraris d’inserció de recerca de feina o millora de les condicions laborals. Aquesta és una nova tècnica de selecció de personal que cada cop més utilitzen les empreses.

Es tracta d’una obra d’art urbà comunitària que ha implicat diverses entitats de l’àmbit social, i que cerca la cohesió i la millora de l’espai públic. El mural es troba al túnel que connecta el carrer de Mart amb la rambla Camarón del barri de la Mina i és el resultat d’un projecte coral en el que hi ha participat Espai Jove.

Com a resultat de l’elaboració del Pla Local d’Infància i Adolescència de Sant Adrià (PLIA) s’han presentat les primeres dades del diagnòstic previ i els eixos estratègics, que s’han definit per orientar les accions que caldrà desplegar al municipi per garantir els drets i la qualitat de vida dels ciutadans més joves de la ciutat.

El 10 d’octubre és el Dia Mundial de la Salut Mental i com cada any la comissió de sensibilització de la Taula de Salut Mental de Sant Adrià de Besòs va organitzar un seguit d’actes amb l’objectiu de sensibilitzar a la societat sobre aquesta afectació i lluitar contra l’estigma que sovint pateixen les persones afectades per malalties mentals.

Comencen les activitats d’Espai Jove, el servei de dinamització juvenil del Consorci, per a adolescents i joves d’entre 12 i 21 anys del barri de la Mina. Espai Jove els acompanya en el pas de la infantesa a la vida adulta, procurant que siguin els propis nois i noies qui participin molt activament en l’organització de les activitats que s’hi fan.